Brugskunst

Min brugskunst spænder vidt i udformning og stil. Fra minimalisme, romantisk landstil og retro inspireret design til naturens former og farver. Det er ting og genstande som kan have en praktisk funktion i hverdagen som for eksempel lysestager, vaser, kander, billedrammer og lamper etc.

Jeg har ikke en stringent filosofi i forhold til design, og jeg formgiver snarere ud fra en vision og intuition baseret på de muligheder som jernet giver mig. Der er derfor ofte tale om unika-arbejder.

Jeg benytter mig af min viden om smedearbejde, håndværksmæssige kunnen og  erfaring med materialer. Alt dette  kombinerer jeg med leg og eksperimenterer med farver, overflader og udsmykning. Dermed flyder brugskunst og kunsthåndværk sammen.

Under kategorien ”Brugskunst” vil der løbende blive udstillet nye eksempler på mit arbejde. De udstillede arbejder kan bestilles med ønske om størrelse/særlige mål, farve og overflade (f.eks. råt ubehandlet jern, galvaniseret eller lakeret). Leveringstid vil ofte afhænge af opgavens art og omfang.

Har du en idé eller ønske til et design, så kontakt mig gerne.